Hades

  • Ontwikkelaar Supergiant Games
  • Eerste releasedatum 6 december 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Indie , Dungeon Crawler , Roguelike
  • Gameliner score

Trailer: Bastion-ontwikkelaar Supergiant brengt nieuwe game Hades uit

The Game Awards van dit jaar zit boordevol aankondigingen voor de Epic Game Store. Supergiant, de ontwikkelaar van Bastion, Transistor en Pyre, brengt namelijk ook hun nieuwe game Hades uit op het digitale platform.

Hades is een dungeon crawler in de stijl die je gewend bent van Supergiant Games Bastion en Pyre. In de game speel je een personage dat vastzit in de onderwereld van de Griekse mythologie. Al zwaaiend met je wapens baan je je een weg uit de onderwereld. Onderweg trotseer je talloze demonen en Hades, de Griekse god van de onderwereld zelf.

Hades is momenteel verkrijgbaar in de Epic Games Store als early access-titel.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?