Sniper Elite: Resistance heeft een releasedatum in het vizier

-

Het is alweer bijna tijd voor een nieuwe Sniper Elite-game! Via een verse trailer komen we achter de januari releasedatum van Sniper Elite: Resistance.

Sniper Elite: Resistance is een stealth-shooter waarin je een vuist probeert te maken tegen het Nazirijk tijdens de Tweede Wereldoorlog. Je bevindt je achter de vijandelijke linies en het is voor jou een koud kunstje om een headshot te scoren of onopgemerkt de Duitse infanterie uit te schakelen. Jouw acties zorgen ervoor dat de geallieerden de ruimte krijgen om hun operaties te kunnen uitvoeren. In de nieuwe trailer zien we veel oorlogsgeweld, maar we eindigen op een cliffhanger. Natuurlijk moet Adolf ook even gedag zeggen. Xbox heeft op het moment van schrijven de trailer uitgegeven en dat is niet zo gek ook. Sniper Elite: Resistance staat namelijk op de planning om vanaf dag één beschikbaar te zijn via Game Pass Ultimate en Game Pass PC.

Sniper Elite: Resistance is beschikbaar vanaf 30 januari voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.

Bron: Rebellion
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sniper Elite: Resistance

Ontwikkelaar:

Rebellion Software

Uitgever:

Rebellion

Release:

30 januari 2025

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS4
XONE
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord