Sniper Elite V2 Remastered

  • Ontwikkelaar Rebellion Software
  • Eerste releasedatum 14 mei 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Sniper Elite V2 Remastered verschijnt in mei

Vorige maand onthulde Rebellion dat er diverse Sniper Elite-games in aantocht zijn, waaronder een remaster van Sniper Elite V2. De ontwikkelaar heeft nu bekendgemaakt dat Sniper Elite V2 Remastered in mei verschijnt.

Naast het nieuws over de releasedatum heeft Rebellion ook een nieuwe trailer vrijgegeven waarin de grafische verbeteringen van de remaster te zien zijn. Sniper Elite V2 Remastered bevat naast de grafische update ook alle DLC en zeven nieuwe personages, die afkomstig zijn uit de Sniper Elite spin-off Zombie Army Trilogy.

Sniper Elite V2 Remastered verschijnt op 14 mei voor de pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. Spelers die het origineel al in hun bezit hebben via Steam kunnen voor tien euro upgraden naar de nieuwe versie.

BRON Rebellion

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?