Video: Veel Sniper Elite-games onderweg

Geplaatst: 15 maart 2019 15:15
Aangepast: 15 maart 2019 15:31

Het is alweer twee jaar geleden dat Sniper Elite 4 werd uitgebracht, maar er is nu goed nieuws voor alle fans. Ontwikkelaar Rebellion heeft namelijk verschillende Sniper Elite-games aangekondigd. Het gaat om een remaster, een heruitgave, een VR-game en een tease voor Sniper Elite 5.

In de onderstaande Development Update over de serie begint Rebellion met een tease richting de opvolger van Sniper Elite 4. Daarnaast laat de ontwikkelaar weten dat we dit jaar Sniper Elite V2 Remastered met alle DLC kunnen verwachten voor de pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. Deze game is in vergelijking met het derde en vierde deel misschien wat lineair, maar vergoed een hoop met de sfeer in het kapot geschoten Berlijn. Sniper Elite V2 Remastered is niet het enige deel dat dit jaar naar de Nintendo Switch komt. Zo is ook Sniper Elite 3 Ultimate Edition in de maak. Deze bevat naast de hoofdgame, die zich afspeelt in Noord-Arika, ook alle DLC. Helaas wordt Sniper Elite 4 in de Development Update niet genoemd voor de console van Nintendo.

Rebellion eindigt de video met een gloednieuwe standalone Sniper Elite VR-game, die in ontwikkeling is voor diverse VR-apparaten. Dat zijn dus heel wat Sniper Elite-games die we het komend jaar kunnen verwachten.

Bron: YouTube
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sniper Elite V2 Remastered

Series

Sniper Elite

Uitgever

Rebellion

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

14 mei 2019

Ontwikkelaar

Rebellion Software

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord