Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Sniper Ghost Warrior Contracts

  • Ontwikkelaar City Interactive
  • Eerste releasedatum 22 november 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre First-Person Shooter , Stealth
  • Gameliner score

Sniper Ghost Warrior Contracts aangekondigd

City Interactive heeft Sniper Ghost Warrior Contracts aangekondigd voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Het is alweer het vierde deel in de Sniper Ghost Warrior-serie en deze gaat zich afspelen in de Siberische wildernis.

Ontwikkelaar City Interactive laat weten dat het heeft geleerd van de fouten van Sniper Ghost Warrior 3. Hierdoor speelt Sniper Ghost Warrior Contracts zich niet meer af in een open wereld, maar bestaat de game net als de eerste twee delen uit de serie weer uit levels. Wel zijn deze groot van opzet en bevatten tevens meerdere contracten en doelstellingen. Spelers krijgen alle vrijheid om hun eigen speelstijl te ontwikkelen, waardoor je tactisch te werk kan gaan of op een meer directe manier. Naast een singleplayer campagne bevat Sniper Ghost Warrior Contracts ook een multiplayer, voor een potje online scherpschieten.

onbekend

Sniper Ghost Warrior Contracts verschijnt in 2019 voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON City Interactive

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?