Sniper Ghost Warrior Contracts

  • Ontwikkelaar City Interactive
  • Eerste releasedatum 22 november 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre First-Person Shooter , Stealth
  • Gameliner score

Trailer: Veel schoten in Sniper Ghost Warrior: Contracts trailer

City Interactive heeft een nieuwe trailer van Sniper Ghost Warrior: Contracts vrijgegeven waarin enorm veel schoten worden afgelost. In de trailer is een sluipschutter te zien die korte metten maakt met een grote groep vijanden, maar op het einde wacht een dodelijke verrassing.

Sniper Ghost Warrior Contracts is het vierde deel in de serie en speelt zich niet af in een open wereld, iets wat Sniper Ghost Warrior 3 wel deed, maar bevat levels. Deze zijn echter wel groot van opzet en hebben tevens genoeg vrijheid, meerdere contracten en doelstellingen. Spelers kunnen hun eigen speelstijl ontwikkelen, waardoor je tactisch te werk kan gaan of op een meer directe manier. Naast een singleplayer campagne bevat Sniper Ghost Warrior Contracts ook een multiplayer, voor een potje online scherpschieten.

Sniper Ghost Warrior Contracts verschijnt in 2019 voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON City Interactive

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?