Sonic swingt in Samba de Amigo: Party Central

Geplaatst:
Aangepast: 27 maart 2023 20:50

Later dit jaar verschijnt de ritmische game Samba de Amigo: Party Central. Er is echter een opvallende gast in de vorm van Sonic die zijn opwachting maakt in de game.

Samba de Amigo: Party Central belooft een swingende game te gaan worden, zoals we dat kennen van de eerdere delen. Reden genoeg voor Sonic the Hedgehog om zijn kans te wagen en te zien of er wat ritme in dat blauwe harige lijf te vinden is. De Blue Blur is namelijk speelbaar in de game en hij komt natuurlijk niet met lege handen aankakken. SEGA heeft namelijk aangekondigd dat er ook meer Sonic-content in de muziekgame te vinden zal zijn. Zo zijn de nummers "Escape From The City" uit Sonic Adventure 2 en "Fist Bump" uit Sonic Forces vertegenwoordigd in de game. Van die eerste is er zelfs een speciale stage gemaakt waarin Sonic zelf ook nog zijn kunsten vertoont.

Samba de Amigo Party Central Sonic the Hedgehog1

Samba de Amigo: Party Central staat gepland voor een release in het derde kwartaal van 2023.

Bron: SEGA
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Samba de Amigo: Party Central

Series

-

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch, VR

Releasewindow

29 augustus 2023

Ontwikkelaar

SEGA

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord