Trailer: Deze herfst speel je Samba de Amigo in VR

Geplaatst:
Aangepast: 2 juni 2023 11:15

De muziekgame Samba de Amigo heeft een nieuwe trailer gekregen. In de trailer zien we hoe de game eruit ziet in VR met de Meta Quest.

De ritmegame van SEGA komt dit najaar naar VR. De kleurrijke game stamt al uit het jaar 1999, toen het verscheen in speelhallen. Een jaar later kwam de game naar de SEGA Dreamcast. Nu komt de nieuwe Samba de Amigo uit in VR voor de Meta Quest. Er zijn zo'n 40 hits waar je op kunt dansen en er komen er uiteindelijk nog meer bij als downloadbare content. Het is ook mogelijk om met maximaal 7 andere spelers online te dansen met de World Party modus.

Samba de Amigo verschijnt in de herfst van 2023 voor de Meta Quest 2, Meta Quest Pro en Meta Quest 3.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Samba de Amigo: Party Central

Series

-

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch, VR

Releasewindow

29 augustus 2023

Ontwikkelaar

SEGA

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord