Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Samba de Amigo: Party Central

  • Ontwikkelaar SEGA
  • Eerste releasedatum 29 augustus 2023
  • Platformen Nintendo Switch , VR
  • Genre Muziek , Party
  • Gameliner score

Trailer: Deze herfst speel je Samba de Amigo in VR

De muziekgame Samba de Amigo heeft een nieuwe trailer gekregen. In de trailer zien we hoe de game eruit ziet in VR met de Meta Quest.

De ritmegame van SEGA komt dit najaar naar VR. De kleurrijke game stamt al uit het jaar 1999, toen het verscheen in speelhallen. Een jaar later kwam de game naar de SEGA Dreamcast. Nu komt de nieuwe Samba de Amigo uit in VR voor de Meta Quest. Er zijn zo'n 40 hits waar je op kunt dansen en er komen er uiteindelijk nog meer bij als downloadbare content. Het is ook mogelijk om met maximaal 7 andere spelers online te dansen met de World Party modus.

Samba de Amigo verschijnt in de herfst van 2023 voor de Meta Quest 2, Meta Quest Pro en Meta Quest 3.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?