LittleBigPlanet

  • Ontwikkelaar Media Molecule
  • Eerste releasedatum 5 november 2008
  • Platformen PlayStation Portable , PlayStation 3 , PlayStation Vita
  • Genre Platform
  • Gameliner score

Sony zoekt jou

Bezit jij LittleBigPlanet, ben je goed in levels bouwen en worden je levels goed gewaardeerd? Dan kan jij misschien één van de drie level bouwers zijn die de Winter X Games 13 gaan creëren.

Er zitten wel een paar regels aan. Je moet 18 jaar of ouders zijn en je eigen vervoer regelen. Lukt het je om bij het team te komen dan is dit wat je krijgt:

- Een exclusieve ervaring op de Winter X Games
- Een kans om een Winter X Games atleet te ontmoeten en samen met hem een LBP level te creëren voor promotie.
- Gesigneerde handelswaar
- PlayStation prijzenpakket met een PlayStation rugzak, hoodie en meer.

Je zult morgen, 20 januari, de hele dag levels bouwen. Als je dit wilt doen, moet je een mailtje sturen naar dit adres met je PlayStation Network naam, leeftijd, telefoonnummer, namen van jouw levels en video's daarvan, het is wel in Aspen, Amerika. Veel succes met bouwen!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?