Speel als een vrouw in MLB The Show 24

-

Anno 2024 is het steeds normaler dat ook vrouwen te zien zijn in topsport en dus ook in de betreffende games van die sporten. Zo kun je straks ook in MLB The Show 24 als een vrouw spelen.

Vladimir Guerrero Jr. mag dan wel schitteren op de cover van MLB The Show 24, de nieuwste trailer van de game staat in het teken van de vrouwelijke honkbal-helden. MLB The Show 24 introduceert Road to the Show: Women Pave Their Way, waarmee spelers voor het eerst een vrouwelijke honkbalspeelster kunnen creëren en spelen, met een persoonlijke verhaallijn die zich tijdens hun carrière ontwikkelt. Het gametype is geïnspireerd op de verhalen van vrouwen in het honkbal, zoals Toni Stone, en heeft als doel de uitdagingen en triomfen van het doorbreken van barrières in de sport authentiek weer te geven. Spelers kunnen samenwerken met personages als Mia Lewis, een jeugdvriendin en medespeelster, wiens relatie met de speler zich in de loop der tijd ontwikkelt. Narrative Designer Mollie Braley benadrukt in een Q&A het belang van het gametype voor het benadrukken van de kracht en veerkracht die nodig zijn om te slagen in honkbal, terwijl Kelsie Whitmore, de eerste vrouwelijke speler in een MLB Partnered League, in dezelfde Q&A aangeeft het te zien als een kans om anderen te inspireren en vrouwelijk talent in de game te laten zien. Kenmerkende features zijn onder andere evoluerende interacties met Mia Lewis en verhaalvariaties, die spelers unieke ervaringen bieden naarmate ze verder komen in het verhaal.

MLB The Show 24 verschijnt 19 maart voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en Nintendo Switch. Ook is de game vanaf lancering beschikbaar op Game Pass.

Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot MLB The Show 24

Ontwikkelaar:

Sony Interactive Entertainment

Uitgever:

Sony Interactive Entertainment

Release:

19 maart 2024

Reviewscore:

Platforms:

PS4
XONE
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord