Trailer: Dit is de coverster van MLB The Show 24

-

Het is alweer bijna tijd om naar het stadion te verkassen en flink wat homeruns te slaan. Check hier de aankondigingstrailer van MLB The Show 24!

Niemand minder dan Vladimir Guerrero Jr. mag de cover van dit jaar versieren en heeft dit mede te danken aan zijn overwinning tijdens de afgelopen Home Run Derby in juli. Samen met zijn vader - die tevens ook een professionele honkballer was - heeft de sportman een positieve impact gemaakt op de sport en is volgens PlayStation de belichaming van de beste kwaliteiten die honkbal te bieden heeft. Binnenkort krijgen we meer te horen over de nieuwe gameplay-features en op 6 februari wordt de Collector's Edition onthuld.

Check hier onze review van MLB The Show 23.

MLB The Show 24 is beschikbaar vanaf 19 maart voor de Xbox-consoles, PlayStation-consoles en Nintendo Switch. De sportgame lanceert tevens wederom op Game Pass.

Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot MLB The Show 24

Ontwikkelaar:

Sony Interactive Entertainment

Uitgever:

Sony Interactive Entertainment

Release:

19 maart 2024

Reviewscore:

Platforms:

PS4
XONE
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord