Speel Assassin's Creed Mirage tijdelijk gratis

Geplaatst:
Aangepast: 16 april 2024 22:56

Er is een nieuwe update uitgebracht voor Assassin's Creed Mirage en de game is tijdelijk gratis uit te proberen. Dit maakt Ubisoft allemaal bekend in een nieuwe trailer van de game.

De nieuwe update voor Assassin's Creed Mirage brengt een aantal nieuwigheden met zich mee. Zo kun je je bijvoorbeeld kleden in een Eivor outfit. Als je na het lezen van Patrick Meurs zijn review van Assassin's Creed Mirage nog niet verkocht was, dan heb je nu tijdelijk de mogelijkheid de game zelf aan de tand te voelen. Gratis en voor niets. Je krijgt dan twee uur van de game te spelen. Alle progressie die je in de periode boekt hou je op het moment dat je besluit om de game te kopen.

Assassin's Creed Mirage is tot en met 30 april nog gratis uit te proberen. Na die tijd moet je gewoon weer dokken.

Bron: Ubisoft
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Assassin's Creed Mirage

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

5 oktober 2023

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord