Trailer: Hier is de Assassin's Creed Mirage launchtrailer

Geplaatst:

De releasedatum van Assassin's Creed Mirage werd met een week verschoven en daardoor is het alweer tijd voor de officiële launchtrailer. Basim en de stad Bagdad zijn nog eenmalig te bewonderen, voordat we straks zelf in de game mogen duiken.

Assassin's Creed Mirage is nog een week van ons verwijdert en daardoor brengt Ubisoft ons alvast in de sfeer van het Midden-Oosten. Dit doen ze niet door nieuwe gameplaybeelden van Assassin's Creed Mirage te delen. Nee, we worden nog even herinnert aan The Creed van de sluipmoordenaars en het hoofdpersonage. Basim wordt op jonge leeftijd onderdeel van The Brotherhood en moet uit gaan vogelen wat er allemaal gebeurt in Bagdad. In de trailer zien we Basim door de straten van Bagdad rennen en soldaten vermoorden, terwijl het nummer Mirage op de achtergrond te horen is. One Republic en Mishaal Tamer hebben samengewerkt aan dit speciale nummer voor Assassin's Creed Mirage.

Assassin's Creed Mirage verschijnt op 5 oktober voor de pc, Xbox Series en PlayStation 5. Om er zeker van te zijn dat je pc de game aankan, zijn hier de pc-specificaties van Assassin's Creed Mirage.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Assassin's Creed Mirage

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

5 oktober 2023

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord