Trailer: Nieuwe beelden Assassin's Creed Mirage onthuld

Geplaatst:

Ubisoft doet graag een duit in het zakje tijdens gamescom Opening Night Live. Bekijk hier de nieuwe beelden van Assassin's Creed Mirage!

Zoals verwacht verscheen Assassin's Creed Mirage tijdens de Opening Night Live met wat nieuwe beelden. De korte trailer laat niet veel zien dat we nog niet kenden, maar voor de mensen die niet kunnen wachten op 5 oktober is het natuurlijk een ware traktatie. Ubisoft houdt er immers van om lekker veel hype te creëren rondom hun games. Eerder kwam er al wel een trailer online met gameplaybeelden. Check hier de uitgebreide gameplaytrailer van Assassin's Creed Mirage. Wees trouwens wel gewaarschuwd: er zitten microtransacties in Assassin's Creed Mirage.

Mocht het je zijn ontgaan: Assassin's Creed Mirage verschijnt een week eerder. De actiegame is beschikbaar vanaf 5 oktober voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.

Bron: gamescom Opening Night Live

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Assassin's Creed Mirage

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

5 oktober 2023

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord