Trailer: Assassin's Creed Mirage krijgt uitgebreide gameplaytrailer

Geplaatst:
Aangepast: 12 juni 2023 20:43

De eerste gameplaybeelden van Assassin's Creed Mirage werden vorig jaar al gedeeld, maar daar laat Ubisoft het niet bij. Tijdens de Ubisoft Forward kregen we een story trailer en gameplaybeelden.

Mocht je Assassin's Creed: Valhalla hebben gespeeld dan moeten we even terug in de tijd. In Mirage zien we hoe Basim een jonge dief is en vervolgens onderdeel wordt van de Brotherhood. De traditie met de veer keert ook weer terug. De Tempeliers zijn aanwezig in Baghdad en daardoor zijn er genoeg targets te vinden.

Goed nieuws voor de oude fans, want de game gaat niet alleen terug naar de core. Assassin's Creed Mirage brengt klassieke assassinations terug. In de gameplaytrailer zien we deze volop terugkeren. Het zitten op een bankje, sluipen, parcours en je verschuilen zijn weer belangrijke onderdelen. De stad Baghdad leent zich hier prima voor. De gameplaybeelden tonen een stukje van de main quest en daardoor weten we ook dat de optionele uitdagingen weer aanwezig zijn. In dit specifieke geval mag je zelf geen schade oplopen. Je hoeft ook niet bang te zijn dat de adelaar alles voor je oplost, want je zult eerst de boogschutters moeten vermoorden.

Assassin's Creed Mirage verschijnt op 12 oktober voor de pc, Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Assassin's Creed Mirage

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

5 oktober 2023

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord