Burnout Paradise

  • Ontwikkelaar Criterion Studios
  • Eerste releasedatum 25 januari 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score -

Speelgoedauto's nemen Burnout Paradise over

Er is alweer een nieuwe update voor Burnout Paradise aangekondigd. We kunnen namelijk een soort van speelgoedauto's verwachten in de game. Het pakket dat je kunt gaan downloaden heet dan ook het 'Toys Car Pack'.

Het enige wat bekend is, is dat deze downloadable content in 2009 zal gaan verschijnen, en wat we er visueel van kunnen verwachten (zie daarvoor het plaatje hieronder). Wanneer we het precies kunnen verwachten en of er een prijskaartje aan bungelt is nog niet bekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?