Spelunky 2 releasedatum bekend

Geplaatst: 6 augustus 2020 22:20
Aangepast: 6 augustus 2020 22:57

Tijdens de State of Play van PlayStation werd een nieuwe trailer vrijgegeven van Spelunky 2. De game werd al een tijd geleden bekendgemaakt, maar werd toen uitgesteld.

Het eerste deel van Spelunky kwam twaalf jaar geleden uit, maar heeft nog steeds een behoorlijke fanbase. Het is een typische platform game die je niet zomaar even uitgespeeld krijgt. Dit keer ga je niet alleen maar grotten verkennen, maar ook de maan. Daar kom je natuurlijk ook weer allerlei nieuwe vijanden tegen die bloed irritant zijn. In de nieuwe trailer krijgen we een voorproefje van nieuwe levels en wapens, waaronder een clone geweer. Dat in de trailer wordt gebruikt om pugs te clonen. Want ja, je kunt toch nooit teveel pugs hebben?

Spelunky 2 komt uit op 15 september 2020.

Bron: PlayStation

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Spelunky 2

Series

Spelunky

Uitgever

Mossmouth

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

15 september 2020

Ontwikkelaar

Mossmouth

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord