Spelunky 2

  • Ontwikkelaar Mossmouth
  • Eerste releasedatum 15 september 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Platform , Roguelike
  • Gameliner score -

Downloadnieuws: Spelunky 2, Outer Wilds en meer naar Game Pass

Een nieuw jaar, een nieuwe berg aan games voor Xbox Game Pass. De eerste nieuwe toevoegingen van 2022 zijn bekendgemaakt via Xbox Wire.

Spelunky 2 maakt haar debuut op de Xbox-consoles via Xbox Game Pass. Het vervolg op de legendarische roguelike game Spelunky zorgt voor genoeg avonturen in de magische mijnen. Outer Wilds wordt gezien als één van de beste indiegames aller tijden en is binnenkort te spelen op je pc of Xbox-console via Game Pass. Als je in het bezit bent van een Xbox Game Pass Ultimate- of pc-abonnement (oftewel met toegang tot EA Play) dan kun je spoedig aan de slag met Mass Effect Legendary Edition. Deze editie bevat de originele trilogie en alle bijbehorende DLC. Vandaag kun je al aan de slag met de twee puzzelgames Gorogoa en The Pedestrian. Ook is Devolver Digitals actiegame Olija beschikbaar gemaakt. Tot slot kun je later deze maand nog genieten van de partygame Embr en de co-op shooter The Anucrisis.

Met welke games ga jij aan de slag? Laat het ons weten in de comments.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?