Gerucht: Mass Effect Legendary Edition komt naar Game Pass

Geplaatst:

De ideale manier om de Mass Effect trilogie te spelen is wellicht binnenkort beschikbaar via Game Pass. Mass Effect Legendary Edition is namelijk opgedoken met een logo voor de online service.

De originele berichtgeving kwam via een Poolse website genaamd XGP. Zij zagen dat Mass Effect Legendary Edition op de Microsoft Store stond met de Game Pass badge. Ondertussen is de badge verwijderd en heeft zowel EA als Microsoft nog niet gereageerd op de claim. De originele Mass Effect-games zijn beschikbaar via Xbox Game Pass Ultimate, want de games zijn speelbaar via EA Play. Het ziet er naar uit dat Mass Effect Legendary Edition binnenkort ook te bewonderen is via de laatstgenoemde service. Bekijk hier Drie van die redenen om Mass Effect Legendary Edition op te pakken. Ben je benieuwd naar het origineel? Bekijk dan hier onze retrospectief over de eerste Mass Effect. Wanneer het downloadnieuws officieel bekend wordt gemaakt, dan lees je dat natuurlijk hier bij Gameliner.

Mass Effect Legendary Edition is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: XGP
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mass Effect Legendary Edition

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

14 mei 2021

Ontwikkelaar

BioWare

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord