Mass Effect Legendary Edition

  • Ontwikkelaar BioWare
  • Eerste releasedatum 14 mei 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre RPG , Third-Person Shooter
  • Gameliner score -

Gerucht: Mass Effect Legendary Edition komt naar Game Pass

De ideale manier om de Mass Effect trilogie te spelen is wellicht binnenkort beschikbaar via Game Pass. Mass Effect Legendary Edition is namelijk opgedoken met een logo voor de online service.

De originele berichtgeving kwam via een Poolse website genaamd XGP. Zij zagen dat Mass Effect Legendary Edition op de Microsoft Store stond met de Game Pass badge. Ondertussen is de badge verwijderd en heeft zowel EA als Microsoft nog niet gereageerd op de claim. De originele Mass Effect-games zijn beschikbaar via Xbox Game Pass Ultimate, want de games zijn speelbaar via EA Play. Het ziet er naar uit dat Mass Effect Legendary Edition binnenkort ook te bewonderen is via de laatstgenoemde service. Bekijk hier Drie van die redenen om Mass Effect Legendary Edition op te pakken. Ben je benieuwd naar het origineel? Bekijk dan hier onze retrospectief over de eerste Mass Effect. Wanneer het downloadnieuws officieel bekend wordt gemaakt, dan lees je dat natuurlijk hier bij Gameliner.

Mass Effect Legendary Edition is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON XGP

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?