Check hier alle The Game Awards 2023 content

Mass Effect Legendary Edition

  • Ontwikkelaar BioWare
  • Eerste releasedatum 14 mei 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre RPG , Third-Person Shooter
  • Gameliner score -

Mass Effect: Legendary Edition krijgt een fotomodus

Het lijkt erop dat we niet alleen verbeterde graphics krijgen in Mass Effect: Legendary Edition. De remaster ontvangt namelijk ook een fotomodusfunctionaliteit, laat projectdirecteur Mac Walters weten op Twitter.

Je favoriete momenten vastleggen middels een fotomodus is bijna niet meer weg te denken uit de games van nu. Ook Mass Effect: Legendary Edition krijgt binnenkort een fotomodusfunctie, waarmee spelers aan de slag kunnen.
Dat liet projectdirecteur Mac Walters spelers weten via een tweet op zijn eigen Twitteraccount. Hij omschrijft de fotomodusfunctionaliteit als zijn "passieproject". Hoewel Walters niet in detail trad over alles in de fotomodus, kun je een paar van de instellingen zien in de hieronder ingesloten tweet. Het lijkt erop dat je de cameramodus kunt aanpassen, en dat het mogelijk is om de camera vrij in de ruimte te bewegen.

Twee maanden geleden werd Mass Effect: Legendary Edition onthuld. De game is vanaf 14 mei beschikbaar voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S.

BRON Twitter

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?