Check hier alle The Game Awards 2023 content

Mass Effect Legendary Edition

  • Ontwikkelaar BioWare
  • Eerste releasedatum 14 mei 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre RPG , Third-Person Shooter
  • Gameliner score -

Trailer: Releasedatum Mass Effect Legendary Edition onthuld

De releasedatum van Mass Effect Legendary Edition is onthuld. We kunnen in mei aan de slag met de remaster van de originele trilogie.

Tijdens N7 Day, de jaarlijkse "Mass Effect-feestdag", vorig jaar werd Mass Effect Legendary Edition aangekondigd. Dit is een remaster van de originele Mass Effect-trilogie voor next-gen hardware. In een spectaculaire 4K trailer heeft Electronic Arts de releasedatum van deze bundel onthuld. We kunnen in mei aan de slag met de remaster van de Mass Effect-trilogie, die alle singleplayer content van de drie games bevat en meer dan 40 DLC-pakketten. De remaster voorziet de games daarnaast ook van verbeterde graphics in de vorm van 4K-resolutie en HDR.

Mass Effect Legendary Edition is vanaf 14 mei beschikbaar voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S.

BRON Electronic Arts

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?