Trailer: Releasedatum Mass Effect Legendary Edition onthuld

Geplaatst: 3 februari 2021 10:50

De releasedatum van Mass Effect Legendary Edition is onthuld. We kunnen in mei aan de slag met de remaster van de originele trilogie.

Tijdens N7 Day, de jaarlijkse "Mass Effect-feestdag", vorig jaar werd Mass Effect Legendary Edition aangekondigd. Dit is een remaster van de originele Mass Effect-trilogie voor next-gen hardware. In een spectaculaire 4K trailer heeft Electronic Arts de releasedatum van deze bundel onthuld. We kunnen in mei aan de slag met de remaster van de Mass Effect-trilogie, die alle singleplayer content van de drie games bevat en meer dan 40 DLC-pakketten. De remaster voorziet de games daarnaast ook van verbeterde graphics in de vorm van 4K-resolutie en HDR.

Mass Effect Legendary Edition is vanaf 14 mei beschikbaar voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S.

Bron: Electronic Arts
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mass Effect Legendary Edition

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

14 mei 2021

Ontwikkelaar

BioWare

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord