Outer Wilds wint best game tijdens 2020 BAFTA Games Awards

Geplaatst: 3 april 2020 13:40
-

Tijdens de 2020 BAFTA Games Awards zijn er genoeg prijzen gevallen. De belangrijkste prijzen gingen echter naar de avonturengame Outer Wilds.

Outer Wilds won diverse awards. De grootste prijs was uiteraard dat ze tot winnaar bekroont werden voor beste game. Naast die award wonnen ze ook de prijs voor beste game design en origineel bezit. Ze namen het op tegen Control, Luigi's Mansion 3, Sekiro: Shadows Die Twice, Goose Simulator en Disco Elysium. De laatste genoemde pakte ook wat prijzen mee op het gebied van beste debuut game en verhaal. Vele andere games vielen nog in de prijzen, maar voor de volledige lijst moet je even bij de bron kijken.

Outer Wilds is nu beschikbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One, ook via Xbox Game Pass. Outer Wilds komt binnenkort naar Steam.

Bron: 2020 BAFTA Game Awards
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Outer Wilds

Ontwikkelaar:

Mobius Digital

Uitgever:

Annapurna Interactive

Release:

30 mei 2019

-

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord