Outer Wilds komt naar de next-gen consoles

Geplaatst: 28 juli 2022 22:25
Aangepast: 28 juli 2022 22:34
-

Vorig jaar werd de wereld van Outer Wilds uitgebreid met een uitbreiding. Dit jaar kunnen fans de game gaan beleven op de next-gen consoles.

Het nieuws werd met een trailer gedeeld door Annapurna Interactive tijdens hun showcase. Outer Wilds komt samen met de uitbreiding Echoes of the Eye naar de PlayStation 5 en Xbox Series. Wat kun je verwachten? De game draait nu op 60fps. Het beste nieuws is dat je de game gratis kunt upgraden als je Outer Wilds al in bezit hebt op de PlayStation 4 of Xbox One. Als je de game op de Nintendo Switch wil spelen moet je nog even geduld hebben. De studio werkt hard om dat voor elkaar te krijgen.

Outer Wilds en de uitbreiding Echoes of the Eye verschijnt op 15 september voor de Xbox Series en PlayStation 5.

Bron: Annapurna Interactive Showcase

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Outer Wilds

Ontwikkelaar:

Mobius Digital

Uitgever:

Annapurna Interactive

Release:

30 mei 2019

-

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord