Outer Wilds

  • Ontwikkelaar Mobius Digital
  • Eerste releasedatum 30 mei 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Avonturen , Open-World
  • Gameliner score -

Outer Wilds komt naar de next-gen consoles

Vorig jaar werd de wereld van Outer Wilds uitgebreid met een uitbreiding. Dit jaar kunnen fans de game gaan beleven op de next-gen consoles.

Het nieuws werd met een trailer gedeeld door Annapurna Interactive tijdens hun showcase. Outer Wilds komt samen met de uitbreiding Echoes of the Eye naar de PlayStation 5 en Xbox Series. Wat kun je verwachten? De game draait nu op 60fps. Het beste nieuws is dat je de game gratis kunt upgraden als je Outer Wilds al in bezit hebt op de PlayStation 4 of Xbox One. Als je de game op de Nintendo Switch wil spelen moet je nog even geduld hebben. De studio werkt hard om dat voor elkaar te krijgen.

Outer Wilds en de uitbreiding Echoes of the Eye verschijnt op 15 september voor de Xbox Series en PlayStation 5.

BRON Annapurna Interactive Showcase

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?