Alles over Nintendo Indie World November 2023

Geplaatst:
Aangepast: 14 november 2023 18:32

Tijd voor een flinke selectie aan indiegames. Hier lees je alles over de Nintendo Indie World November 2023!

 • Shantae is terug! In Shantae Advance: Risky Revolution wordt de sequel uit 2001 eindelijk afgerond en uitgebracht. De platformer verschijnt in 2024 voor de Nintendo Switch
 • Tijd voor wat pure dungeon crawler actie in Core Keeper. Met maar liefst acht spelers kun je de grotten verkennen en van alles en nog wat doen. Core Keeper verschijnt volgende zomer.
 • De volgende titel is de life-sim On Your Tail. Deze game zit vol met furries en met puzzels. Is dat iets wat je interessant lijkt? On Your Tail komt volgend jaar te verschijnen.
 • Grafisch interessant is het zeker. Howl is een turn-based strategiegame. Het narratief is als een sprookje. Deze titel is later vandaag beschikbaar en je kan ook een demo uitproberen.
 • Haal dat fototoestel maar uit de kast, want het is tijd om wat kekke plaatjes te schieten. In The Star Named EOS ontrafel je een hartverwarmend narratief via de mechanieken achter je camera. Volgende lente kan je aan de slag met The Star Named EOS op de Nintendo Switch.
 • In Backpack Hero bouw je je eigen deck en gebruik je de middelen die je vindt om je thuisbasis terug op te bouwen. Gelukkig kan de magische rugzak flink wat zooi vasthouden. Backpack Hero is later vandaag verkrijgbaar.
 • De 2D-actiegame Blade Chimera heeft flinke Cyberpunk-vibes. De titel is een tijdelijk console exclusieve game voor de Switch en staat op de planning voor de lente van 2024.
 • A Highland Song is dé titel die Schotland op de kaart zet. Je verkent de natuurlijke landschappen van het land, terwijl je met meerdere mini-games aan de slag gaat. A Highland Song heeft een releasedatum: 5 december.
 • Raw Fury komt langs met Moonstone Island. Wij gaven het een lovende review en de Pokémonachtige titel komt binnenkort naar de Nintendo Switch - gedurende de aankomende lente om precies te zijn.
 • Het circus komt langs en het is aan jou de taak om een mysterie op te lossen. Death Trick: Double Blind is een point-and-click avontuur met een bijzondere kunststijl. Het is aan jou om het paradepaardje van het circus op te sporen. Nee, dat is niet letterlijk een paard, maar een goochelaar.
 • De grootste aankondiging tot nu toe is gearriveerd. The Outer Wilds komt naar de Nintendo Switch. De titel is veelgeprezen en nu kunnen de Switch-spelers eindelijk ermee aan de haal - op 7 december om precies te zijn.
 • De voorheen Xbox-exclusieve Planet of Lana komt de volgende lente naar de Nintendo Switch-console.
 • Tot slot kun je deze titels in de toekomst verwachten op de Switch: Enjoy the Diner, Heavenly Bodies, The Gecko Gods, Passpartout 2: The Lost Artist, Urban Myth Dissolution Center en Braid: Anniversary Edition

Zit er wat tussen wat jou kan bekoren? Laat het ons weten!

Bron: Nintendo
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Outer Wilds

Series

-

Uitgever

Annapurna Interactive

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

30 mei 2019

Ontwikkelaar

Mobius Digital

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord