Leak: Nieuwe Outer Wilds DLC Echoes of the Eye in aantocht

Geplaatst: 29 april 2021 11:44
-

Het ziet ernaar uit dat Outer Wilds een nieuwe DLC krijgt. Deze werd namelijk gelekt via een Steam-pagina.

Outer Wilds, beste game van 2020 volgens BAFTA, is inmiddels alweer bijna twee jaar oud. De avonturengame lanceerde eerst alleen op de Epic Games Store. Een jaar later kwam Outer Wilds naar Steam. Dit platform heeft nu echter een nieuwe DLC gelekt die in aantocht is voor de game. Volgens Steam Records is te zien dat er een nieuwe pagina is aangemaakt voor iets dat Outer Wilds - Echoes of the Eye heet. Wat dit precies is, is nog niet bekend. Het lijkt erop dat dit een DLC voor Outer Wilds wordt, of wellicht zelfs een vervolg. Toen Twitteraar Simon Carless dit via Twitter bekendmaakte, reageerden zowel ontwikkelaar Mobius Games als uitgever Annapurna Interactive met een veelbelovende oog-emoji. Het bestaan van Echoes of the Eye wordt dus door zowel de ontwikkelaar als de uitgever erkend. Het is nu dus alleen nog wachten op een officiële onthulling.

Outer Wilds is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Hopelijk wordt er gauw meer bekendgemaakt over Echoes of the Eye.

Bron: Steam Records
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Outer Wilds

Ontwikkelaar:

Mobius Digital

Uitgever:

Annapurna Interactive

Release:

30 mei 2019

-

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord