Check hier alle PlayStation Showcase 2023 content

Outer Wilds

  • Ontwikkelaar Mobius Digital
  • Eerste releasedatum 30 mei 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Avonturen , Open-World
  • Gameliner score -

Trailer: Outer Wilds in juni naar Steam

Epic Games Store-haters, opgelet! De ruimte-avonturengame Outer Wilds komt in juni naar Steam.

Vorig jaar werd bekendgemaakt dat de ruimte-avonturengame Outer Wilds uitkwam op de Epic Games Store en de Xbox One. Een lange tijd was de game exclusief in de digitale gamewinkel van Epic Games verkrijgbaar voor pc, maar daar komt over een paar maanden verandering in. Op 18 juni, iets meer dan een jaar na de oorspronkelijke release, komt de game ook naar het gameplatform Steam. Dat heeft ontwikkelaar Mobius Digital vandaag middels een trailer bekendgemaakt. De Steam-pagina van de game is inmiddels ook al online gekomen met de juiste releasedatum voor het platform, maar de prijs is nog niet bekend. In oktober vorig jaar kwam Outer Wilds ook naar de PlayStation 4.

Outer Wilds is momenteel te spelen op PlayStation 4, Xbox One en pc via de Epic Games Store. Vanaf 18 juni is de game op de pc ook te verkrijgen via Steam.

BRON Mobious Digital

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?