Outer Wilds

  • Ontwikkelaar Mobius Digital
  • Eerste releasedatum 30 mei 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Avonturen , Open-World
  • Gameliner score -

Trailer: Launch trailer en releasedatum Outer Wilds onthuld

Vandaag is er eindelijk een launch trailer en releasedatum onthuld voor Outer Wilds. Het heeft lang op zich laten wachten, maar de game is binnenkort al beschikbaar op pc. Namelijk over een week.

Outer Wilds begon als een crowdfunding-project via Fig en behaalde al snel zijn doel. Toch heeft het even geduurd voordat de supporters zich aan de game kunnen wagen, want inmiddels zijn er al ruim drie jaar verstreken. De game komt in eerste instantie alleen voor pc uit en is exclusief voor de Epic Games Store. Het is de bedoeling dat de game later ook gaat verschijnen voor Microsoft's console, maar daar is tot op heden nog geen releasedatum van bekend.

Outer Wilds verschijnt op 30 mei voor pc via Epic Games Store. Voor de Xbox One-versie is tot op heden nog geen releasedatum vrijgegeven.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?