Downloadnieuws: De PlayStation Now games voor april bekendgemaakt

Geplaatst: 5 april 2022 10:00
-

De nieuwe PlayStation Now games voor april zijn onlangs bekend gemaakt door PlayStation via hun officiële blog. Het gaat onder andere om Outer World en WRC 10.

Naast de nieuwe PlayStation Plus games van april wordt ook de bibliotheek van PlayStation Now wordt ook deze maand weer aangevuld met nieuwe games. Naast Outer Wilds en WRC 10 zien we ook Journey to the Savage Planet en Werewolf: The Apocalypse - Earthblood voorbij komen. Outer Wilds is een open world mysterie over een zonnestelsel dat vastzit in een soort tijdlus. Als de nieuwste rekruut van de Outer Wilds Ventures ga je op zoek naar de oorzaak achter dit vreemde fenomeen. WRC 10 heeft natuurlijk geen introductie meer nodig, deze race game heeft zijn naam inmiddels over de hele wereld bekend gemaakt. In Journey to the Savage Planet ga je op ontdekkingstocht in een chaotische alien wereld en probeer je te overleven. Werewolf: The Apocalypse - Earthblood is een RPG die gebaseerd is op het gelijknamige tabletop rollenspel waarin je als mens, wolf of weerwolf kunt spelen.

De nieuwe PlayStation Now games zijn vanaf vandaag allemaal beschikbaar.

Bron: PlayStation Blog

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Outer Wilds

Ontwikkelaar:

Mobius Digital

Uitgever:

Annapurna Interactive

Release:

30 mei 2019

-

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord