Check hier alle The Triple-i Initiative content

Downloadnieuws: PlayStation Plus-games van april bekendgemaakt

Geplaatst: 1 april 2022 19:50

De PlayStation Plus-games van de maand april zijn een feit. In deze koude lentemaand staan er weer drie games op je te wachten.

Met het nieuws over de nieuwe niveaus van PlayStation Plus staat de abonnementsdienst van Sony weer volop in de schijnwerpers. Gelukkig liggen er ondanks het werk aan de vernieuwingen weer wat nieuwe games voor je klaar. De eerste daarvan is Hood: Outlaws & Legends. In deze intense online multiplayergame probeer je samen met een team van outlaws schatten te stelen van een onderdrukkende regering in een donkere en gewelddadige middeleeuwse wereld. De game is beschikbaar voor zowel PlayStation 4- als PlayStation 5-eigenaren. Je vindt het compleet tegenovergestelde van een donkere en gewelddadige wereld in SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated. Daarin keren PlayStation 4-bezitters terug naar Bikinibroek met SpongeBob en zijn vrienden. Achter het bekende uiterlijk zit een vrolijke platformer verscholen, vol met bekende gezichten uit de cartoon. Ben je meer van de roguelikes? Dan is Slay the Spire misschien wat voor jou. Deze roguelike deck-building-game wordt deze maand kosteloos beschikbaar gesteld voor PlayStation Plus-leden op de PS4.

onbekend

Je kunt de nieuwe PlayStation Plus-games downloaden vanaf 5 april. Je hebt nog tot 4 april om de PlayStation Plus-games van maart aan je verzameling toe te voegen.

Bron: PlayStation Blog
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated

Series

-

Uitgever

THQ Nordic

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch

Releasewindow

23 juni 2020

Ontwikkelaar

Purple Lamp Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord