Check hier alle The Triple-i Initiative content

Trailer: SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom komt naar mobiel

Geplaatst: 4 januari 2021 13:34
Aangepast: 4 januari 2021 13:54

Goed nieuws voor de fans van de gele spons; SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom is onderweg naar mobiel!

Uitgever HandyGames en ontwikkelaar Purple Lamp Studios stellen SpongeSquarePants: Battle for Bikini Bottom op zeer korte termijn beschikbaar voor mobiele apparaten. De game wordt in de Amerikaanse appstores beschikbaar voor negen Amerikaanse dollar. Hoeveel spelers in Nederland moeten betalen voor de game is vooralsnog onduidelijk, maar het is aannemelijk dat het om een omgerekende valuta zal gaan. Of de game nieuwe content zal bevatten is eveneens onduidelijk. Wel is duidelijk dat de game geen microtransacties zal bevatten, iets wat spelers mogelijk op prijs stellen.

SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated wordt op 21 januari beschikbaar voor zowel iOS Android-gebruikers. De game werd in juni 2020 voor het eerst gelanceerd voor PlayStation 4, Xbox One, Switch en pc via Steam en GOG.

Bron: YouTube

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated

Series

-

Uitgever

THQ Nordic

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch

Releasewindow

23 juni 2020

Ontwikkelaar

Purple Lamp Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord