Check hier alle The Triple-i Initiative content

Trailer: Nieuwe trailer voor SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated

Geplaatst: 4 juni 2020 21:11
Aangepast: 4 juni 2020 21:39

Er is vandaag een nieuwe trailer uitgekomen voor SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated. Dit keer gaat de trailer over de multiplayermodus van de game.

Uitgever THQ Nordic en ontwikkelaar Purple Lamp hebben vandaag een nieuwe trailer gedeeld voor SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated. De trailer is hieronder te bekijken en laat een gameplay zien van de multiplayermodus. De multiplayermodus is speelbaar tot twee spelers in PvP of co-op. Je kunt nu online met of tegen elkaar spelen of offline in splitscreenmodus. De game is een remake van SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom die voor het eerst uitkwam in 2003. Binnenkort is de vernieuwde versie hiervan op meerdere platforms te spelen. Drie weken geleden kwam er een trailer uit die een gameplay van de storymodus van SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated liet zien.

Spongebob Squarepants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated komt 23 juni uit op de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

Bron: THQ Nordic
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated

Series

-

Uitgever

THQ Nordic

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch

Releasewindow

23 juni 2020

Ontwikkelaar

Purple Lamp Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord