Check hier alle The Triple-i Initiative content

Trailer: Nieuwe trailer voor Spongebob Squarepants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated

Geplaatst: 16 mei 2020 14:30

Er is een nieuwe trailer uitgekomen voor Spongebob Squarepants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated . De trailer is geplaatst op YouTube door uitgever THQ Nordic.

SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated werd vorig jaar aangekondigd en is een remake van SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom uit 2003. De remake komt 23 juni uit op verschillende platformen. Nu heeft uitgever THQ Nordic een nieuwe trailer van de remake onthuld. Het gaat om een trailer die het level, de Goo Lagoon laat zien. De trailer laat in een minuut de avonturen zien van Spongebob en Patrick de zeester in de onderzeese lagune. De volledige trailer is hieronder te bekijken.

Spongebob Squarepants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated komt 23 juni uit op de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

Bron: YouTube

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated

Series

-

Uitgever

THQ Nordic

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch

Releasewindow

23 juni 2020

Ontwikkelaar

Purple Lamp Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord