Outer Wilds

  • Ontwikkelaar Mobius Digital
  • Eerste releasedatum 30 mei 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Avonturen , Open-World
  • Gameliner score -

Trailer: Outer Wilds krijgt in september DLC Echoes of the Eye

Het was al gelekt, maar nu is de onthulling officieel. Outer Wilds krijgt in september DLC.

Outer Wilds is al een tijdje uit, maar heeft nog steeds een erg grote fanbase. De game, die Best Game tijdens de 2020 Bafta Awards heeft gewonnen, wordt binnenkort uitgebreid met nieuwe content. In april werd al gelekt dat Outer Wilds DLC Echoes of the Eye in aantocht was. Het bestaan van deze DLC werd gevonden in de database van Steam. Tijdens de Annapurna Interactive Showcase werd bevestigd dat deze DLC er ook daadwerkelijk aankomt en nog best snel ook. Eind september kunnen we de uitbreiding verwelkomen.

De Outer Wilds DLC Echoes of the Eye verschijnt 28 september.

BRON Annapurna Interactive

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?