Outer Wilds

  • Ontwikkelaar Mobius Digital
  • Eerste releasedatum 30 mei 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Avonturen , Open-World
  • Gameliner score -

Trailer: Outer Wilds komt naar de PlayStation 4

Outer Wilds komt binnenkort naar de PlayStation 4. Dat heeft Annapurna Interactive bekend gemaakt via een trailer op hun YouTube-kanaal.

Outer Wilds speelt zich af in het zonnestelsel, waarbij het aan de speler is om de mysteriën van het stelsel te ontrafelen. Hierdoor bezoek je verschillende planeten die door de tijd worden beïnvloed. Je bevindt je echter in een tijdlus, waardoor je elke twintig minuten weer op de startlocatie terecht komt. De game kwam eerder dit jaar al uit voor de pc en Xbox One, en kreeg al gauw positieve reviews. De trailer die de PlayStation-versie aankondigt laat een aantal fragmenten van de game zien. We zien ook de positieve receptie hierin terug.

Outer Wilds verschijnt op 15 oktober voor de PlayStation 4. De game is nu al verkrijgbaar voor de pc en Xbox One.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?