Spider-Man 2 al meer dan 2,5 miljoen keer verkocht

-

Sony PlayStation heeft vandaag heugelijk nieuws te melden rondom Spider-Man. Marvel's Spider-Man 2 is in de eerste 24 uur na release al ruim 2,5 miljoen keer over de toonbank gevlogen.

Peter Parker en Miles Morales doen samen goede zaken. In de nieuwe game Marvel's Spider-Man 2 slaan de superhelden de kleverige handen ineen om het op te nemen tegen Venom en Kraven the Hunter. Nadat Marvel's Spider-Man en Marvel's Spider-Man: Miles Morales het al goed deden op de PlayStation, laat ook deze derde game zich graag spelen. Binnen 24 uur na release hebben al meer dan twee miljoen fanatieke gamers de game weten te bemachtigen. Daarmee is het direct ook de snelst verkopende PlayStation Studios Game in de geschiedenis. Om alle fans te bedanken heeft Sony PlayStation dan ook een special berichtje op X geplaatst. Er is animo genoeg, dus laat die Venom spin-off van Spider-Man maar komen.

Benieuwd naar de avonturen van Peter Parker en Miles Morales? Check onze Marvel's Spider-Man 2 review. Ben je al uitgeslingerd door New York? Geen nood, want er is een New Game Plus voor Marvel's Spider-Man 2 onderweg.

Bron: Sony PlayStation
Patrick Lamers Mede-eigenaar en Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord