Spiritfarer krijgt een 2021 roadmap

Geplaatst: 15 februari 2021 00:20

Spiritfarer krijgt een roadmap voor de content die uitgegeven wordt in 2021. Dit maakt ontwikkelaar Thunder Lotus bekend via Twitter.

Spiritfarer is een vrolijke indiegame die het thema doodgaan behandeld. De game kwam vorig jaar uit en ontving veel lof voor de krachtige berichten die het overbracht aan de spelers. In Spiritfarer speel je als Stella, die de rol van Charon overneemt als kapitein van een schip die zielen naar het hiernamaals brengt. We mogen meerdere nieuwe zielen aan boord verwelkomen, plus meer verhaal content voor Stella zelf. Ook komen er diverse QOL-updates naar de game en andere content. Bekijk hier Drie van die beste games uit 2020 buiten onze reviews, waar Spiritfarer zich stevig in had genesteld. De content is gratis en komt uit in de lente, zomer en herfst van dit jaar.

Spiritfarer is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch. De game is speelbaar via Xbox Game Pass.

Bron: Twitter
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Spiritfarer

Series

-

Uitgever

Thunder Lotus

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia

Releasewindow

18 augustus 2020

Ontwikkelaar

Thunder Lotus

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord