Check hier alle The Game Awards 2023 content

Forspoken

  • Ontwikkelaar Luminous Productions
  • Eerste releasedatum 24 januari 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 5
  • Genre Actie , Avonturen , RPG
  • Gameliner score

Square Enix stelt Forspoken uit

Uitgever Square Enix en ontwikkelaar Luminous Productions hebben hun nieuwe veelbelovende IP Forspoken uitgesteld. De game komt nu uit op 11 oktober 2022. Het nieuws van de vertraging werd aangekondigd op de officiële Forspoken sociale mediakanalen.

Dat betekent dat de game met vijf maanden naar achteren is geschoven, want oorspronkelijk stond de release gepland op 24 mei van dit jaar.

De reden voor de vertraging is dat men nog iets meer ontwikkeltijd nodig heeft om de game op te poetsen. Dat is dan ook ook waar het ontwikkelteam zich de komende maanden vooral op zal richten.

"Onze visie voor deze opwindende nieuwe IP is om een spelwereld en held te leveren die gamers over de hele wereld nog jaren willen ervaren, dus het is uiterst belangrijk voor ons om het goed te doen”, aldus het officiële statement.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?