Trailer: Square Enix onthult Forspokens In Tanta We Trust dlc

Geplaatst: 2 mei 2023 19:20

Square Enix heeft vandaag de eerste gameplaybeelden onthuld van In Tanta We Trust. Dit is de eerste uitbreiding voor de game Forspoken, die eerder dit jaar verscheen.

Begin dit jaar bracht Square Enix Forspoken uit. Hoewel de verwachtingen redelijk hoog waren, wist de game deze niet waar te maken op release. Square Enix hoopt met de Forspoken In Tanta We Trust dlc spelers toch blij te maken met deze aanvullende content. In Tanta We Trust speelt zich af nadat de rust in Athia is wedergekeerd. Frey vervolgt haar avontuur en komt in aanraking met een stem die haar naar het verleden brengt. En dat is niet rooskleurig. Samen met Tanta Cinta en nieuwe magie moet je opnieuw Athia zien te redden.

De In Tanta We Trust uitbreiding voor Forspoken verschijnt op 26 mei voor alle versies van de game. Bekijk onze review van Forspoken.

Bron: Square Enix
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Forspoken

Series

-

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5

Releasewindow

24 januari 2023

Ontwikkelaar

Luminous Productions

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord