Trailer: Dit zijn alle pc-features voor Forspoken

Geplaatst:

Square Enix laat via een trailer weten welke features pc-spelers kunnen verwachten als ze Forspoken opstarten. Het gaan dan om de typische technologieën en alle gameplaybeelden die getoond worden zijn opgenomen op de pc.

In onze preview van Forspoken wordt er aangehaald dat er potentie zit in de game. Wat heeft de pc-versie van de game allemaal te bieden? Snelle laadtijden als je een Samsung SSD hebt, zowel muis en toetsenbord als een controller wordt ondersteund en ook Super Wide Screen is van de partij. In de trailer is vervolgens te zien welke vier grafische modi er precies zijn en welke invloed dit heeft op de details. Daarnaast wordt er gebruikgemaakt van AMD Fidelity FX Support en AMD FSR2. Je kunt de volledige video, met gameplay hieronder bekijken.

In onze Alles Wat Je Moet weten over Forspoken delen we meer informatie over de game.

Forspoken verschijnt op 23 januari voor de pc en PlayStation 5.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Forspoken

Series

-

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5

Releasewindow

24 januari 2023

Ontwikkelaar

Luminous Productions

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord