Stap de Grid binnen in Disney's TRON: Catalyst

-

Big Fan Games - een filiaal van Devolver Digital - heeft zojuist haar eerste game wereldkundig gemaakt. Het gaat om Disney's TRON: Catalyst!

TRON: Catalyst is een top-down, actievol avontuur en een onorthodox vervolg op Tron: Identity. Tenminste, het verhaal dat werd opgebouwd in die game wordt verder verteld in TRON: Catalyst. De Arq Grid staat op instorten en het is aan de speler om hier een stokje voor te steken. Vecht met je iconische Identity Disc en neem snel de benen met je neon-verlichtte Light Cycle. Ontwikkelaar Bithell Games hoopt snelle actie te combineren met een sterk verhaal in deze nieuwe titel die zich afspeelt in Disney's welbekende TRON-universum.

TRON: Catalyst is beschikbaar ergens in 2025 voor de pc, Xbox Series X|S, PlayStation 5 en Nintendo Switch.

Bron: Big Fan Games
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot TRON: Catalyst

Ontwikkelaar:

Bithell Games

Uitgever:

Devolver Digital

Release:

2025

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord