Star Ocean: First Departure R aangekondigd voor Switch en PlayStation 4

Geplaatst: 27 mei 2019 12:05
-

Er komt eindelijk een nieuwe Star Ocean remake aan. Star Ocean: First Departure R is namelijk aangekondigd voor de Nintendo Switch en PlayStation 4.

Star Ocean is een Japanse science fiction actie-RPG die in 1996 het levenslicht zag op de Super Famicom. Deze game was officieel nooit buiten Japan uitgebracht, maar kende wel Engelstalige ROM-hacks. In 2008 kreeg deze eerste game in de franchise een remake voor de PSP, genaamd Star Ocean: First Departure. Deze remake krijgt nu opnieuw een verbeterde remake voor de PlayStation 4 en Nintendo Switch in de vorm van Star Ocean: First Departure R. Square Enix kondigde dit onlangs aan via Twitter.

Star Ocean: First Departure R verschijnt later op de PlayStation 4 en Nintendo Switch. Een exacte releasedatum of meer details over de game zijn momenteel nog niet bekend.

Bron: Square Enix
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Star Ocean: First Departure R

Ontwikkelaar:

Tri-Ace

Uitgever:

Square Enix

Release:

5 december 2019

PlayStation 4, Nintendo Switch

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord