Star Ocean: First Departure R

  • Ontwikkelaar Tri-Ace
  • Eerste releasedatum 5 december 2019
  • Platformen PlayStation 4 , Nintendo Switch
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Trailer: Releasedatum Star Ocean: First Departure R onthuld

Square Enix heeft de releasedatum van Star Ocean: First Departure R onthuld. We kunnen de game dit jaar nog gaan spelen.

Star Ocean: First Departure R is een remake van een bekende Japanse actie-RPG. De game is origineel nooit buiten Japan uitgekomen. De game volgt het verhaal van Roddick die een geneesmiddel probeert te vinden voor een dodelijke ziekte. Zo'n tien jaar geleden kreeg de game een remake voor de PSP, waar later dit jaar dus opnieuw een HD-remaster van uitkomt. Deze HD-remaster bevat enkele vernieuwingen en verbeteringen ten opzichte van het origineel. Zo bevat de game volledige voice-overs, nieuwe personage-illustraties, een Speed-modus en een aangepaste game-balans.

Star Ocean: First Departure R verschijnt 5 december digitaal voor de PlayStation 4 en Nintendo Switch.

BRON Square Enix

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?