Star Wars: Battlefront 2

  • Ontwikkelaar EA DICE
  • Eerste releasedatum 14 november 2017
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre First-Person Shooter , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Star Wars Battlefront 2 krijgt nieuwe game-modus

Star Wars Battlefront 2 krijgt er volgende week een nieuwe game-modus bij. Capital Supremacy tilt de gevechten op de grond letterlijk naar een hoger level.

De nieuwe game-modus bestaat namelijk uit twee delen. In het eerste deel vechten twee teams van twintig tegen elkaar op de grond. Beide teams worden vergezeld door twaalf droids, die door de AI worden bestuurd. In de overgangsfase is het de bedoeling dat het aanvallende team twee transport shuttles moeten zien te boarden, waarbij de verdedigende partij dit vanzelfsprekend moet zien tegen te gaan. Na een cutscene volgt het tweede deel waarbij de aanvallende partij het schip van de tegenstanders moet vernietigen. Deze game-modus heeft veel gelijkenissen met de manier waarop Titan Mode in Battlefield 2142 zich ontwikkelt.

Capital Supremacy is vanaf 26 maart speelbaar op alle versies van Star Wars Battlefront 2.

BRON EA

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?