StarCraft II: Wings of Liberty

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 27 juli 2010
  • Platformen Pc
  • Genre Strategie
  • Gameliner score

StarCraft II niet in 2008

Het zal waarschijnlijk als een regelrechte ramp klinken voor de fans, maar StarCraft II zal 2008 niet meer gaan halen, dat maakte ontwikkelaar Blizzard bekend.

Volgens Blizzard is pas een derde van de singleplayer voltooid, en ook het verhaal en cutscenes zijn nog volop in de maak. Dit gaat geheel tegen de verwachtingen in, want eerder werd nog gedacht dat de game eind dit jaar al af zou zijn en in de winkels zou liggen.

Fans hoeven niet geheel bedroefd te blijven. Blizzard schijnt eind 2008 namelijk nog wel iets in petto te hebben voor de StarCraft-aanhang.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?