StarCraft II: Wings of Liberty

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 27 juli 2010
  • Platformen Pc
  • Genre Strategie
  • Gameliner score

StarCraft II op 3 december?

Er is een vermoedelijke releasedatum van StarCraft II op het internet verschenen. De winkels Circuit City, Gamestop en Best Buy hebben alledrie een releasedatum voor de game vastgesteld.

De drie grote shops uit de VS hebben de release op 3 december op de kalender staan. Of dit ook daadwerkelijk zo is is nog maar de vraag, aangezien Blizzard zelf nog niets heeft vrijgegeven.

Op 28 en 29 juni vindt Blizzard's 2008 Worldwide Invitational plaats, een evenement waarop Blizzard meer informatie over haar games zal geven. Wellicht horen we dan ook wanneer we StarCraft II met zekerheid mogen verwachten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?