Stardew Valley krijgt bordspel

Geplaatst:

ConcernedApe is nog lang niet klaar met zijn boerderijsimulatiegame Stardew Valley. Stardew Valley heeft namelijk een eigen bordspel gekregen.

Stardew Valley werd zo'n vijf jaar geleden uitgebracht en is nog steeds razend populair. De boerderijsimulatiegame die geïnspireerd is op de oude Harvest Moon-games wordt ook nog regelmatig geüpdatet met nieuwe content. Zo werd eind vorig jaar in de meest recente update nog splitscreen co-op beschikbaar gemaakt in Stardew Valley. Nu is er echter een heel andere manier waarop je Stardew Valley lokaal samen met je vrienden kunt spelen. Ontwikkelaar ConcernedApe heeft namelijk een officieel Stardew Valley bordspel onthuld. Dit bordspel was de afgelopen twee jaar in ontwikkeling en is gemaakt voor een tot vier spelers. Het is de bedoeling dat de spelers met elkaar samenwerken om de Valley en haar lokale ondernemers te beschermen tegen de Joja Corporation. Dit kunnen ze doen door, net zoals in de game, de wensen van opa te vervullen, het dorpscentrum te restaureren en bevriend te raken met de andere dorpsbewoners.

Stardew Valley: The Board game is nu beschikbaar en te bestellen via de Stardew Valley online winkel. Momenteel wordt het bordspel enkel nog verzonden binnen de Verenigde Staten, maar volgens ConcernedApe komt hier wel verandering in.

Bron: ConcernedApe
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Stardew Valley

Series

-

Uitgever

Chucklefish

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation Vita, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch

Releasedatum

26 februari 2016

Ontwikkelaar

Concerned Ape

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord