Stel het ultieme team samen met FIFA 09

Geplaatst: 11 februari 2009 20:35
Aangepast: 20 mei 2018 23:15
-

EA heeft bevestigd dat Fifa 09 een geheel nieuwe online modus krijgt, genaamd Ultimate Team, waarin je kaartjes kunt verzamelen. In eerste instantie klinkt dat misschien niet echt interessant, maar het draait er natuurlijk om wat je met die kaartjes kunt bereiken.

Er zullen in totaal 30 kaarten zijn verdeeld in bronzen, zilveren en gouden types en die zijn weer verdeeld in diverse categorieën zoals speler, personeel, contract, lichaam en tactiek. Daarnaast kun je zelf ook je eigen spelerskaarten maken en je kunt zelfs je eigen logo ontwerpen.

Het uiteindelijke doel is om met deze kaartjes het ultieme team samen te stellen door bijvoorbeeld te ruilen met andere gamers of door andere gamers flink in te maken en zo te strijden voor roem en de hoogste rang.

We zullen nog wel moeten wachten voordat het ruilen kan beginnen, want vanaf 19 maart zal deze nieuwe modus pas te downloaden zijn via het PlayStation Network en Xbox Live. Maar mocht je nu al nieuwsgierig zijn hoe het eruit gaat zien, dan kun je alvast deze trailer bekijken.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot FIFA 09

Ontwikkelaar:

EA Canada

Uitgever:

Electronic Arts

Release:

3 oktober 2008

Pc, PlayStation 2, PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo Wii

Lees meer