Stop Motion pareltje Harold Halibut heeft releasedatum

Geplaatst:

Je kunt er wat van vinden, maar Harold Halibut is zonder twijfel één van de meer unieke games van de afgelopen jaren. Het heeft even mogen duren, maar dat mag je ook verwachten van een game vol stop motion-technieken. Toch is het zover, Harold Halibut kent een releasedatum.

In Harold Halibut kruip je in de kleierige brei van, je ziet hem al aankomen, Harold Halibut, een laboratorium assistent aan boord van de FEDORA I. Dit ruimteschip vertrok 250 jaar geleden van planeet Aarde om vervolgens op de bodem van een buitenwereldse oceaan te belanden. Harold en diens baas zijn het echter zat en willen koste wat kost hun zeemansgraf ontsnappen. Harold Halibut kent een unieke stijl door zijn ontwikkelingsproces. De game is namelijk handgemaakt met stop motion-techniek. De kleipoppetjes zijn voor ieder frame gepositioneerd en dat is een nogal tijdrovend proces.

Gelukkig is de klei van Harold inmiddels uitgehard. Harold Halibut komt namelijk op 16 april 2024 te verschijnen voor PlayStation 5, Xbox Series en pc.

Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Harold Halibut

Series

-

Uitgever

Slow Bros.

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

16 april 2024

Ontwikkelaar

Slow Bros.

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord