Trailer: Harold Halibut trailer toont buitenaards verhaal

Geplaatst:

Ontwikkelaar en uitgever Slow Bros. heeft een story trailer gedeeld van diens indiegame Harold Halibut. Deze trailer brengt kijkers mee in de wereld van hoofdpersonage Harold.

Je zit op een ruimteschip die op een vreemde planeet is gezonken in een oceaan en het is aan jou, Harold de lab-assistent, om een weg naar huis te vinden. Dat is in een notendop het verhaal van de aankomende indiegame Harold Halibut, dat in een story trailer van ontwikkelaar en uitgever Slow Bros. wordt getoond. In de trailer komt ook naar voren dat Harold opeens in een andere wereld terechtkomt en die plek, retro en vol verschillende inwoners, kan de sleutel tot succes zijn om weer terug te keren naar de Aarde. De trailer is deels geanimeerd en deels in realtime gemaakt in de Unity Engine, waardoor het zeker geen straf is om naar te kijken. Check de Harold Halibut story trailer dus vooral hieronder!

Harold Halibut wordt dit jaar uitgebracht voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Een precieze releasedatum is nog onbekend.

Bron: Slow Bros.
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Harold Halibut

Series

-

Uitgever

Slow Bros.

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

16 april 2024

Ontwikkelaar

Slow Bros.

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord