Summer Game Fest 2022 begint op 9 juni

De organisator van Summer Game Fest, Geoff Keighley, onthulde onlangs wanneer het evenement plaats gaat vinden. Dit nieuws deelde hij via zijn Twitter kanaal.

Zoals we gewend zijn van Summer Game Fest, belooft Keighley weer een hoop aankondigingen en onthullingen. Laten we hopen dat het de aankondigingen zijn die we willen zien. De enige showcase die al bekend is gemaakt van de grote drie in de gamewereld is de Xbox & Bethesda Games Showcase. Deze showcase vindt plaats op de zondag. De E3 is voor dit jaar in alle mogelijke vormen afgezegd en zal hopelijk volgend jaar weer terugkomen, maar we hebben in ieder geval Summer Game Fest om naar uit te kijken.

Summer Game Fest 2022 vindt plaats van donderdag 9 juni tot en met zondag 12 juni.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?