Summer Game Fest 2022 begint op 9 juni

Geplaatst: 5 mei 2022 18:48

De organisator van Summer Game Fest, Geoff Keighley, onthulde onlangs wanneer het evenement plaats gaat vinden. Dit nieuws deelde hij via zijn Twitter kanaal.

Zoals we gewend zijn van Summer Game Fest, belooft Keighley weer een hoop aankondigingen en onthullingen. Laten we hopen dat het de aankondigingen zijn die we willen zien. De enige showcase die al bekend is gemaakt van de grote drie in de gamewereld is de Xbox & Bethesda Games Showcase. Deze showcase vindt plaats op de zondag. De E3 is voor dit jaar in alle mogelijke vormen afgezegd en zal hopelijk volgend jaar weer terugkomen, maar we hebben in ieder geval Summer Game Fest om naar uit te kijken.

Summer Game Fest 2022 vindt plaats van donderdag 9 juni tot en met zondag 12 juni.

Bron: Twitter

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord